Vragen? Bel 0522 251 941

 

Over Revamo

Revamo beheerst de kennis en techniek om slijtage van onderdelen te voorkomen en te herstellen.


Revamo sinds 1942

Meppel, 1942 – Na enkele jaren succesvol te zijn geweest als onderdeel van een garage, wordt besloten zelfstandig verder te gaan onder de naam Revamo (REvisie VAn MOtoren). Ook toen al maakte Revamo gebruik van o.a. vlamspuiten om diverse onderdelen van automotoren te herstellen.

1980

De keuze wordt gemaakt om volledig te specialiseren in vlamspuiten en bijbehorende bewerkingen. En waar de techniek niet stil bleef staan, heeft Revamo dit ook niet gedaan. Naast motoren heeft Revamo ook vele jaren ervaring in de o.a. machinebouw, levensmiddelen en scheepvaart industrie. Zodoende is Revamo uitgegroeid tot een betrouwbare partner die de kennis en techniek beheerst om slijtage van onderdelen te voorkomen en te herstellen.

Lees meer
 

Wat we doen

Slijtage oplossingen

Revamo is specialist in het ontwikkelen van slijtage oplossingen voor allerlei onderdelen. Om tot de best mogelijke oplossing te komen, werken wij intensief met de klant samen. Met al onze kennis en ervaring, bieden wij slijtage oplossingen die in vele verschillende industrieën toepasbaar zijn.
Lees meer


 

Onze technieken

 

Manier van werken

Onze aanpak kenmerkt zich door heldere communicatie, meedenken, terugkoppeling en de juiste nazorg.

 

Kwaliteitsbeheersing

 

Meer weten?

Bel met onze specialisten:

0522 - 251 941

Stuur direct een e-mail