Vragen? Bel 0522 251 941

 
 

Slijtage oplossingen

Revamo beheerst de kennis en techniek om slijtage van onderdelen te voorkomen en te herstellen.


Revamo is specialist in het ontwikkelen van slijtage oplossingen voor allerlei onderdelen. Om tot de best mogelijke oplossing te komen, werken wij intensief met de klant samen. Met al onze kennis en ervaring, bieden wij slijtage oplossingen die in vele verschillende industrieën toepasbaar zijn.

Elk probleem is anders, Revamo heeft dan ook verschillende processen waarmee slijtage oplossingen geboden worden. Zo beschikken wij over alle gangbare vlamspuitprocessen, lasercladden en machinale bewerkingen.
Elk van deze processen heeft zijn specifieke eigenschappen. Door het juiste proces te kiezen is slijtage te sturen. Zo is het mogelijk slijtage uit te stellen of te voorkomen. Een andere mogelijkheid is om een onderdeel slijtwillig(er) te maken zodat vooraf bekend is welk onderdeel vervangen/hersteld moet worden. Zo kan Revamo u helpen bij het reduceren van uw onderhoudskosten.

Structuurverandering en vervorming van de onderdelen is bij deze processen niet of nauwelijks aan de orde. Hierdoor kunnen processen plaatselijk, en met precisie, worden uitgevoerd.

 

Wat is uw uitdaging?

 

Meer weten?

Bel met onze specialisten:

0522 - 251 941

Stuur direct een e-mail