Vragen? Bel 0522 251 941

 
 

Vanaf de werkvloer...

Projectleider - Robin Koert

“Ieder project bij Revamo wordt zorgvuldig begeleid. We houden steeds contact met de klant over de voortgang, documenteren precies wat we doen én zorgen voor een perfecte kwaliteit tegen een goede prijs.” Dat zegt Robin Koert (30), één van de twee projectleiders die bij Revamo alle projecten managen.

Metaal, techniek en 1-op-1 klantcontact

Robin Koert studeerde MBO 4 Werktuigbouwkunde en HBO Industrieel Productontwerpen. Na een uitstapje in de bouwkunde en installatietechniek koos hij bewust voor gespecialiseerde werkomgeving in de metaal. “Ik ben opgegroeid met techniek, ‘aangestoken’ door mijn vader. Ermee werken bij Revamo, plus de 1-op-1 klantcontacten die je dan hebt, is het leukste wat er is.”

Turbine- en compressorrotoren

“Het meest interessant om te doen vind ik een Revamo-specialisme bij uitstek: grote turbine en compressorrotoren. Een aantal keer per jaar hebben wij het genoegen om deze stevige jongens aan te pakken. Door het grote formaat en krappe toleranties wordt de grens van ieder machinepark opgezocht. Het komt dan vooral aan op de kwaliteiten en ervaring van degene achter de bank. Voor mij als projectleider: steeds weer spannend om samen het allerbeste te bereiken.”

The need for speed

“Ik reis graag. Vooral naar Azië en Australië, waar ik familie heb. Qua sport doe ik onder andere aan downhill mountainbiking… een vet opwindende sport met volop snelheid. Het vraagt veel behendigheid en ervaring – net als slijtageoplossingen in het hogere segment. Dat sluit dus prima aan!”

Open sollicitatie Revamo

Revamo is altijd geïnteresseerd in contact met nieuw talent. Stuur een open sollicitatie, met CV en een motivatie naar d.bakker@revamo.nl

 


 

Actuele vacatures