Vragen? Bel 0522 251 941

 
 

Vanaf de werkvloer...

Verspaner CNC - Henry Klok

Henry Klok (33) werkt sinds april 2000 bij Revamo. Hij deed de opleidingen verspaner/frezer en computergestuurd verspanen/frezen CNC bij Deltion in Zwolle. Plus verschillende specialistische vervolgopleidingen. “Op m’n 16e kwam ik hier stage lopen. Ik ben nooit meer weggegaan. Want we hebben een topteam vakspecialisten hier, heel veel mooi werk en de sfeer is super gemotiveerd.”

Mooiste om te doen...

“Het mooiste om te doen vind ik compleet nieuwe producten maken. Van helemaal niks naar een gloednieuw onderdeel. Prachtig mooi is dat. We maken krukassen, centerassen, nieuwe koppelingen, pompassen en nog veel meer. Voor de industrie, maar ook onderdelen voor bijvoorbeeld sluizen en schepen.”

Mijn passie voor techniek...

“Heb ik al van jongs af aan. Alles uit elkaar halen, kijken hoe het werkt. En ontdekken wat er nóg beter kan. Brommers, auto’s… alles wat met techniek te maken heeft. Het werd m’n werk, maar is ook nog steeds m’n hobby!”

Het meest bijzondere van Revamo...

“…is dat elke dag anders is. Het werk is zeer gevarieerd, van groot tot klein, van hi-tech computer operated tot ambachtelijk conventioneel. Of juist een combinatie van die twee. Je kunt al je kennis er ervaring bij Revamo altijd gebruiken. Daardoor is elke dag uitdagend!”

Open sollicitatie Revamo

Revamo is altijd geïnteresseerd in contact met nieuw talent. Stuur een open sollicitatie, met CV en een motivatie naar d.bakker@revamo.nl

 


 

Actuele vacatures